Quiche z krabów i grzybów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz lodowatą wodę, sól selerową, mieszankę sera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Quiche Krabowe, Quiche Krabowe, oraz Quiche Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, 1 jajko, sól i proszek do pieczenia ubić razem w misce;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać masło o Smaku skrócenia do mieszanki mąki i połączyć ręcznie, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wymieszać wodę z lodem do mieszaniny, dodając tyle, aby ciasto po prostu trzymało się razem. Uformować ciasto w kulkę, owinąć woskowanym papierem i przechowywać w lodówce 30 minut.
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Obficie mąki duży arkusz papieru woskowanego i rozwałkować ciasto się do równomiernego okręgu około 11 cali średnicy; dopasuj skorupę do 9-calowego naczynia ciasto. Docisnąć krawędzie ciasta delikatnie na krawędzi skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Piec skorupę w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Zmniejsz ciepło piekarnika do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby, zielona cebula, i czerwona papryka w gorącym maśle, aż warzywa zmiękną, o 7 protokół; wymieszać czosnek i gotować kilka minut więcej. Doprawić warzywa solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Ubij śmietanę, jajka, sól selera i ostry sos razem w misce, aż dokładnie połączysz; mieszaj mięso krabowe i mieszaninę grzybów w mieszaninę jaj. Pokruszyć około 3/4 sera ziołowego rozprowadzić na dnie skorupy i wlać mieszaninę mięsa krabowego na ser spread. Pozostały ser ziołowy pokruszyć na nadzienie z krabów, a na wierzch rozłożyć mieszankę serów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Włoski
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Crabmeat
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Piec w piekarniku, aż nadzienie z mięsa krabowego jest ustawiona i polewa ser jest lekko złoty kolor, 30 do 35 minut.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.