Quiche Krabowe Florentyna
Krab Quiche Florentine wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.69 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka cebuli, sera gruyère, mielonej gałki muszkatołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Cielęcina i Krab Florentyna, Quiche Krabowe, oraz Quiche Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto, dzieląc je na paski. Pracując na płaskiej powierzchni, zwiń jeden pasek ciasta wokół siebie w spiralny wzór.
Dodaj drugi pasek ciasta na końcu pierwszego paska, ściskając końce razem, aby uszczelnić; Kontynuuj zwijanie ciasta. Powtórz procedurę z pozostałymi paskami ciasta. Przykryj ciasto ręcznikiem; pozostaw 20 minut.
Rozwałkuj ciasto na 13-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod; flet.
Posypać serem dno skorupy. Wierzch z krabem; odstawić.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół.
Dodaj szpinak i następne 4 składniki (szpinak przez pieprz); gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Ułóż mieszankę szpinaku na krabie.
Połączyć mleko i substytut jajka; dobrze wymieszać trzepaczką.
Wlać mieszaninę szpinaku.
Piec w 375 przez 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty; odstawić 10 minut.
W razie potrzeby udekoruj pomidorami koktajlowymi.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.