Quiche Cindy z tuńczykiem, szpinakiem i bekonem

Cindy tuńczyk, szpinak, i bekon Quiche może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1243 kalorii, 31g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz unbaked Pie shell, ser szwajcarski, sos do sałatek serowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Quiche Cindy z tuńczykiem, szpinakiem i bekonem, Quiche szpinakowe z boczkiem, oraz Quiche Ze Szpinakiem I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce ubić jajka, mleko, sos z sera pleśniowego i skrobię kukurydzianą na gładką masę. Złóż szpinak, tuńczyk, boczek i ser szwajcarski, aż do równomiernego wymieszania.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 30 do 35 minut.