Quiche Caprese
Przepis Caprese Quiche jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. To danie główne ma 343 kalorie, 17g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 91 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pomidory, skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać schłodzoną skorupę ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z {} Patriotyczne Placki Truskawkowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Quiche Caprese, Quiche Caprese, oraz Crustless Caprese Quiche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieścić ciasto crust na patelni ciasta lub naczynia do pieczenia.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest bardzo delikatny i ciemnobrązowy, 15 do 20 minut więcej.
Ser mozzarella i pomidory rozłożyć na dnie skorupy ciasta.
W dużej misce ubić jajka, sok z cytryny, bazylia, sól, czarny pieprz i karmelizowaną cebulę; wlać mieszaninę na ser i pomidory.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż jajka są ustawione i skorupa jest łuszcząca, 30 do 40 minut.