QUESADILLAS z kurczaka i Brie z salsą Chipotle
QUESADILLAS z kurczaka i Brie z Chipotle Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz chiles, sól, pomidor śliwkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Chipotle kurczak, Morela i Brie Quesadillas, Chipotle Salsa Brzoskwiniowa Quesadillas, oraz Kacze Quesadillas z Chipotle Cherry Salsan i kozim serem.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 6 składników, 1/4 szklanki zielonej cebuli, i 1/4 szklanki kolendry.
Wymieszać razem Pozostałe zielone cebule, pozostałe 1/4 szklanki kolendry, kurczak, i pokrojone w kostkę zielone chiles.
Ułóż 4 tortille na dużej blasze do pieczenia nasmarowanej warzywnym sprayem do gotowania. Wierzch równomiernie z serem, mieszaniną kurczaka i pozostałymi tortillami, lekko naciskając.
Piec w temperaturze 425 przez 8 do 10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Pokroić w kliny i od razu podawać z salsą.
Uwaga: w razie potrzeby zamrozić Pozostałe Chipotle chiles w sosie adobo.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.