Quesadillas wieprzowe ze świeżą salsą
Przepis wieprzowe Quesadillas ze świeżą salsą może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Na $1.95 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 591 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, wieprzowinę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warzywne Quesadillas ze świeżą salsą, Okłady wieprzowe ze świeżą salsą Tomatillo, oraz Okłady wieprzowe ze świeżą salsą Tomatillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać paprykę i cebulę; gotować 4-5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z wieprzowiną, solą i pieprzem; podgrzać. Tymczasem w małej miseczce połącz składniki salsy.
Tortille umieścić na patelni.
Pół każdej tortilli warstwą z 1/4 szklanki sera, 1 szklanka mieszanki wieprzowej i 2 łyżki sera; drugą połowę złożyć nad nadzieniem.
Gotować na średnim ogniu 1-2 minut z każdej strony lub aż złoty brąz i ser topi.