Kanapka śniadaniowa z Pesto-jajecznica i chrupiąca Pancetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki śniadaniowej z Pesto-jajecznicą i chrupiącym Pancettanem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 564 kalorie, 22g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól koszerna, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Torta śniadaniowa (meksykańska Kanapka śniadaniowa z jajkami, chrupiącą wieprzowiną i fasolą), Najlepszy brunch w historii: jajecznica, pancettan i kiełbaski, oraz Jajecznica Z Pesto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku.
Umieść pancetta na blasze do pieczenia w równej warstwie i piec, aż rumiane i chrupiące, o 15 protokół.
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć i odstawić.
Umieść jajka, mleko i odmierzoną sól i pieprz w dużej misce i ubijaj, aż jajka zostaną rozbite i mieszanina zostanie dokładnie połączona; odstawić.Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż do spienienia.
Wlać mieszaninę jaj i pozostawić w spokoju, aż jaja po prostu zacząć ustawić wokół krawędzi, o 1 do 2 minut. Używając gumowej szpatułki, popchnij Jajka od krawędzi do środka.
Odstawić ponownie, aż krawędzie zaczną się ustawiać, a następnie rozprowadzić z powrotem na równą warstwę. Powtarzaj, przesuwając Jajka od krawędzi do środka co 30 sekund, aż prawie się ustawią, przez całkowity czas gotowania około 4 do 5 minut. (Wierzch jaj powinien być jeszcze lekko mokry.) Tymczasem pieczywo tostujemy i rozsypujemy na nim pozostałe 2 łyżki masła.
Zdjąć patelnię z ognia i delikatnie wymieszać pesto z jajkami. Jajka podzielić na połowę kromek chleba. Pancetta podzielić na jajka i top z pozostałych kromek chleba masło stronie w dół.