Quesadillas O Zapachu Pomarańczy

Pomarańczowy zapach Squash Blossom Quesadillas jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś liście oregano, liście kolendry jako dekorację, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Squash Blossom Quesadillas, Squash Blossom Quesadillas, oraz Mirna ' s Squash Blossom Quesadillas.
Instrukcje
Tear squash kwiaty na 2 lub 3 kawałki każdy.
Rozgrzać olej na dużej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek i oregano, saute aż cebula jest miękka, ale jeszcze nie kolorowe, o 10 protokół.
Dodać kwiaty dyni wraz ze szczyptą soli. Gotuj jeszcze około 1 minuty, aż kwiaty zaczną więdnąć.
Zdjąć z ognia i wymieszać skórkę pomarańczową.
Podgrzej drugą dużą patelnię lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Połóż tortille przed sobą. Top każda z 4 tortille z ¼ sera i ¼ mieszanki squash blossom.
Lay 1 z każdej z pozostałych tortillas na szczycie squash Blossom pokryte tortillas. Ostrożnie przenieść je do gorącej patelni i gotować je jeden na raz (lub więcej na raz, Jeśli za pomocą patelni) aż dobrze rumiane na dole. Odwróć quesadilla i nadal gotować, aż ser się stopi, a druga strona jest brązowy. Powtórz w razie potrzeby z pozostałymi quesadillas.
Podawać gorące quesadillas z awokado, salsa i kolendry na boku do dekoracji według uznania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.