Quesadilla z Czarnej Fasoli
Przepis na Quesadilla z czarnej fasoli zaspokoi Twoje meksykańskie pragnienie w około 20 minut . Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 3,05 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 777 kalorii , 43 g białka i 34 g tłuszczu . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten hor d'oeuvre. Mieszanka smażonej czarnej fasoli, tortilli wielkości burrito z mąki, śmietanki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 83% . Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Quesadilla z Poblano, Mango i czarnej fasoli , Quesadilla z ogniskiem i Pieczona quesadilla z pełnoziarnistej mąki śniadaniowej .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połóż 1 tortillę na czystej powierzchni roboczej.
Rozłóż fasolę równomiernie na tortilli. Połóż 3/4 szklanki salsy na fasoli, a następnie posyp serem. Na wierzch ułóż drugą tortillę.
Ułóż quesadillę na blaszce pokrytej folią.
Piec przez około 15 minut lub do momentu, aż ser się roztopi, a wierzch będzie chrupiący i brązowy. W międzyczasie w małej misce wymieszaj guacamole i kwaśną śmietanę.
Quesadillę przekrój na 4 równe części i przełóż na talerz.
Podawać z mieszanką guacamole i pozostałą 1/4 szklanki salsy.