Płytko gotowane Walleye Michaela Ruhlmana z sosem z białego wina i szalotki

Płytko gotowane Walleye Michaela Ruhlmana z sosem z białego wina i szalotki
Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli 100 centów za porcję spadnie Twój budżet, płytko gotowane Walleye Michaela Ruhlmana z białym winem-sosem Szalotkowym może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 36 fanów. Mieszanka soli morskiej, szalotka, cytryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciepła sałatka z rukoli Michaela Ruhlmana z boczkiem i jajkami w koszulce, Makaron Michaela Ruhlmana z wodą pomidorową, bazylią i czosnkiem, oraz Gotowany łosoś z kukurydzą i białym winem-SOS maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj 1 1/2 łyżki masła i łyżkę mąki do małej miseczki i zagniataj razem, aż mąka zostanie całkowicie włączona. (To się nazywa beurre manié.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać pozostałe masło do dużej patelni sauté ustawić na średnim ogniu. Gdy masło się rozpuści, dodaj mieloną szalotkę i gotuj, aż będzie przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj wino, 1/2 szklanki wody i tymianek. Doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie położyć filety na patelni. Przykryj patelnię i wyreguluj temperaturę, aby utrzymać płyn na wolnym ogniu. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż filety są gotowane, trzy do czterech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rybę wyjąć i odstawić na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Podgrzać do wysokiej, dodać mąkę i masło i gotować, aż sos zgęstnieje. SOS doprawić do smaku solą i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CytrynaCytryna
SOSSOS
SólSól
6
Każdy filet rybny przełożyć na talerz, zalać sosem i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn