Płyta Antipasto
Talerz Antipasto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, prosciutto, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Świetny Talerz, oraz Święta na talerzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować dip, połącz rodzynki i 2 łyżki octu w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Mikrofalówka na wysokości 45 sekund.
Odstawić 10 minut; spuścić.
Umieść rodzynki, ricottę i 6 kolejnych składników (przez paprykę) w robocie kuchennym; pulsuj, aż dobrze się połączą.
Aby przygotować rozprowadzić, połączyć pomidory, czosnek, bakłażan i cebulę na wyłożonej folią patelni z galaretką; wrzucić delikatnie, aby połączyć.
Skropić olejem, posypać 1/8 łyżeczki soli. Wrzuć do płaszcza. Ułóż warzywa w jednej warstwie na patelni.
Piec w 450 przez 20 minut lub aż warzywa są lekko pęcherze i bakłażan jest miękki, mieszając po 10 minutach. Lekko schłodzić.
Umieścić mieszankę warzywną, 2 łyżki bazylii, 2 łyżki octu i pasty anchois w robocie kuchennym; pulsować aż do połączenia.
Podawać dip i rozprowadzić z krakersami i plasterkami prosciutto.