Płatki Zbożowe Farro Perlato
Płatki Farro Perlato mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz farro perlato, fasola waniliowa, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze, Grzyby Farro i borowiki (farro Con Funghi), oraz Zuppa di Farro (włoska zupa Farro) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść farro w misce i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić do lodówki na 8 godzin na noc.
Włożyć farro do rondla i zalać wodą; wymieszać z szczyptą soli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 15 protokół.
W rondlu wymieszaj mleko, cukier, fasolę waniliową z nasionami i szczyptę soli. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mleko jest ciepłe, 5 do 7 minut.
Usuń fasolę wanilii i dodaj farro do mieszanki mlecznej. Gotować i mieszać do ogrzania przez, o 5 protokół.