Płatki Owsiane Żurawinowo-Jabłkowe
Need a bezglutenowy i wegański posiłek poranny? Płatki owsiane żurawinowo-jabłkowe mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, brązowy cukier, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żurawina Jabłko Pieczone Płatki Owsiane, Jabłko Żurawina Płatki Owsiane Muffinki, oraz Gran-Płatki Owsiane Żurawinowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę, jabłko i żurawinę razem w misce; doprowadzić do wrzenia. Gotować mieszankę, aż żurawina pęknie i jabłko będzie miękkie, o 5 protokół. Zmniejsz ogień do średniego i wymieszaj owies, brązowy cukier, cynamon, gałkę muszkatołową i sól do mieszanki jabłek. Gotować, ciągle mieszając, aż woda zostanie wchłonięta i płatki owsiane zgęstnieją, 2 do 3 minut. Płatki owsiane z orzechami włoskimi.