Śniadanie waniliowo-gruszkowe płatki owsiane może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 272 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jeśli masz brązowy cukier, maliny, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Cynamon Gruszka Płatki Owsiane Śniadanie Smoothie, Gruszka Waniliowe Martini, oraz Winegret Waniliowo-Gruszkowy.
Instrukcje
1
Odcedzić gruszki w puszkach, zastrzegając syrop. Posiekać plastry gruszki. Doprowadzić wodę, odsączony Syrop z gruszek w puszkach i sól do wrzenia na średnim ogniu w średnim rondlu. Wymieszać z owsem; zmniejszyć ogień. Gotować, odsłonięte, przez 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania