Płatki Owsiane Wiśniowo-Orzechowe
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański posiłek poranny? Płatki owsiane wiśniowo-orzechowe mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz bing, sól, płatki owsiane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Płatki Owsiane Wiśniowo-Orzechowe, Płatki Owsiane Klonowo-Orzechowe, oraz Galette Wiśniowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 20 minut lub do pożądanej konsystencji, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać 3 łyżki cukru, 1 łyżkę orzechów i cynamon.
Umieść 1 szklankę płatków owsianych w każdej z 6 misek; posypać każdą porcję 1 łyżeczką cukru. Top każdej porcji z 1 1/2 łyżeczka orzechów; skropić 1 łyżeczka oleju.