Płatki owsiane i bananowe bezmleczne naleśniki
Płatki owsiane i bananowe bezmleczne naleśniki to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Go Dairy Free ma 35 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz staromodny płatek owsiany, banan, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Naleśniki Owsiano-Rodzynkowe {Bezglutenowe, Bezmleczne}, Naleśniki bananowe (bezglutenowe, 100% pełnoziarniste, bezmleczne), oraz Bezmleczne Pełnoziarniste Naleśniki Bananowe Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wlać mleko na płatki owsiane; odstawić na 5 do 10 minutes.In drugą miskę wymieszać mąki, kiełki pszenicy, cukier, proszek do pieczenia i sól.Ubij jajka, olej i banana razem; dodaj do suchych składników wraz z mieszanką mleko / owies, mieszając tylko do wymieszania (jeśli ciasto jest zbyt grube, dodaj trochę więcej mleka).
Rozgrzać dużą smarowaną patelnię na średnim lub średnim ogniu lub patelni do 350ºF.
Wlać około 1/4 szklanki ciasta na każdy naleśnik i gotować przez około 3 protokół lub do pęcherzyków na górze złamać, ale nie wypełnić, a spody są złote i ustawić.Obrócić i gotować przez około 30-60 sekund dłużej, lub aż ładnie ustawić i złoty kolor.Trzymaj naleśniki w piekarniku 200ºf, aż będą gotowe do podania.