Płatki Owsiane Chleb Sodowy

Płatki Owsiane Chleb Sodowy
Przepis płatki owsiane Soda chleb może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 55 minut. To Śniadanie ma 254 kalorie, 9g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1074 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz staromodny płatki owsiane, jajko, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Chleb Owsiany Z Orzecha Irlandzkiego, Płatki Owsiane, Morele, Orzech Chleb Sodowy, oraz Pieczenie chleba: chleb sodowy z suszoną żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik i zmiel owies: Rozgrzej piekarnik do 232°.  
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić owies w robocie kuchennym i pulsować, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Suche składniki ubić: w dużej misce energicznie ubić drobno zmielony owies, mąkę, sodę oczyszczoną, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Zrobić ciasto chlebowe: wymieszać maślankę i jajko razem. Zrobić dobrze w środku mieszaniny mąki i wlać mieszaninę jaj maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Bochenki (16 Uncji Każdy) Mrożonego Ciasta Chlebowego, Rozmrożone2 Bochenki (16 Uncji Każdy) Mrożonego Ciasta Chlebowego, Rozmrożone
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Delikatnie złóż otaczającą mąkę na maślankę drewnianą łyżką. Kontynuuj delikatnie złożyć, aż do połączenia. Nie przesadzaj! Ciasto powinno wyglądać bardzo Kudłaty. Powinien być po wilgotnej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Jeśli jest zbyt mokry, dodaj trochę więcej mąki. Jeśli jest zbyt sucha, dodaj trochę więcej maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni. Ugniatać tylko jeden lub dwa razy i uformować w kształt Kopca. Dużą żeliwną patelnię posmarować odrobiną masła i wyłożyć ciasto na środku. (Jeśli nie masz żeliwnej patelni, po prostu nałóż nasmarowaną blachę do pieczenia, która może się nagrzać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdobądź środek ciasta w kształcie krzyża ostrym nożem, wykonując głębokie cięcia 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1
Wstawić do piekarnika i piec przez 15 minut w temperaturze 230°C (450 °F). Następnie obniżyć temperaturę piekarnika do 205°C (400°F) i gotować jeszcze przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby sprawdzić, czy chleb jest gotowy, wyjmij go z piekarnika, odwróć i zapukaj na dno. Jeśli brzmi pusto, to koniec.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Wyjąć patelnię z piekarnika i odstawić na 10 minut. Uwaga, uważaj na gorące uchwyty żeliwnej patelni! Nigdy nie zostawiam tego Przypadkowi (po tym, jak sparzyłem się dość mocno, gdy podniosłem gorącą patelnię), i pocieram kostkę lodu o gorący uchwyt, aby go ochłodzić, aby ktoś nie przypadkowo podniósł patelni za uchwyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjmij chleb z patelni i pozostaw do ostygnięcia na stojaku z drutu przez kolejne 15 minut. Chleb najlepiej spożywać w ciągu kilku godzin od pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać z masłem i dżemem. Jeśli oszczędzasz na później, owinąć lekko wilgotnym czystym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
DżemDżem
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na chleb sodowy. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn