Pędy grochu i kurczak w sosie czosnkowym

Pędy grochu i kurczak w sosie czosnkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, skrobię kukurydzianą, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stir Fry Chicken Bamboo Shoots in Black Bean Sauce, Gardein" kurczak " Scaloppini z sosem Sake Shiitake, pędy grochu i Udon makaron ciasta, oraz Pędy Grochu (Stir-Fried Pea Shoots -- Ching Chow Dau Miu ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić paski piersi kurczaka ze skrobią kukurydzianą w misce do mieszania.
Posypać olejem sezamowym i wrzucić do równomiernego wymieszania.
Rozgrzać olej roślinny w woku lub dużej patelni na dużym ogniu. Wymieszać z kurczakiem i gotować, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące. Wymieszać pędy grochu tylko do zwiędnięcia; wlać bulion z kurczaka i doprowadzić do duszenia. Gotować i mieszać kilka minut, aż rosół z kurczaka zgęstnieje. Doprawić do smaku solą i pieprzem.