Pączki Z Podwójnymi Jagodami
Podwójne pączki jagodowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, wodę, oryginalną mieszankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pączki Z Podwójną Cytryną, Pączki Z Podwójną Cytryną, oraz Pączki Z Podwójną Polewą Czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. spryskać patelnię z pączkami sprayem do gotowania. W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, 2 łyżki cukru granulowanego, 2/3 szklanki mleka, 2 łyżeczki wanilii i jajko do wymieszania. Wymieszać z jagodami. Łyżka ciasto do zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Odciąć mały róg worka; wycisnąć worek do rur ciasto do patelni, używając około 1/4 szklanki dla każdego pączka.
Piec 7 do 9 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Natychmiast wyjąć pączki z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie fajne.
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać maliny, wodę i pozostałe 2 łyżki cukru granulowanego do zagotowania na średnim ogniu. Gotować 2 do 3 minut lub aż zgęstnieje i syropy. Szczep; cool. Wymieszać 1 szklankę cukru pudru i pozostałą 1/2 łyżeczki wanilii z trzepaczką, aż będzie gładka i zgęstnieje. Dip szczyty pączki w jagodowej glazury; niech nadmiar kapać off.
W średniej misce wymieszaj pozostały 1 szklankę cukru pudru i 4 1/2 łyżeczki mleka z trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.