Pączki Z Dyni
Pumpkin Spice pączki to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 20 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 332 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Old Fashioned Pumpkin Spice Pączki, Pumpkin Spice pieczone pączki z Klonowo-cynamonową glazurą (GF), oraz Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubij razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawę do ciasta z dyni.
W dużej misce z mikserem elektrycznym lub misce miksera stojącego, połącz jajka, 1 szklankę cukru i brązowy cukier ubijając, aż do połączenia i lekko spieniony.
Dodać maślankę, roztopione masło, wanilię i puree z dyni. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Powoli dodawać mieszaninę mąki i mieszać, aż tylko włączone.
Ułóż dwa duże arkusze folii. Folia Spritz z olejem rzepakowym. Ciasto podzielić na dwie kulki. Owinąć w folię, a następnie spłaszczyć na dyski. Przechowywać w lodówce przez co najmniej dwie godziny lub do nocy.
Obficie mąkę dużą powierzchnię roboczą. Weź jeden z krążków i obróć ciasto do pokrycia mąką, posypując powierzchnię ciasta mąką, aby zmniejszyć lepkość. (Pamiętaj, że ciasto jest bardzo lepkie, nie wstydź się dodać mąki, dopóki nie będzie gotowe). Delikatnie poklep ciasto do około 1/2 cala grubości. Użyj mąki 3 calowy obcinacz do pączków wyciąć pączki i umieścić cięte pączki na dobrze mąką arkusz pergaminu. Zebrać wszelkie resztki i rozwałkować ciasto wyciąć więcej pączków, aż całe ciasto zniknie.
Napełnij holenderski piekarnik lub frytkownicę 2 cale oleju.
Rozgrzać olej na średnim ogniu do 182°. używając płytkiego, odpornego na ciepło Sitka, upuść pączki w oleju i smażyć, aż do głębokiego złotego brązu po obu stronach (około 2 minut na stronę, użyj koloru jako przewodnika, ponieważ temperatura oleju może bardzo z czasem). Użyj drewnianych pałeczek, aby włączyć pączki. Należy uważać, aby nie tłoczyć pączki na patelni (nie więcej niż 2 do 3 pączki na raz).
Wyjmij pączki natychmiast z patelni za pomocą odpornego na ciepło sitka lub szczypiec. Ustaw na stojakach do pieczenia wyłożonych papierowym ręcznikiem do ostygnięcia. Po ostygnięciu lekko wrzucić do papierowej torby z pozostałym cukrem i cynamonem.