Pączki Z Cydru Glazurowanego

Pączki Z Cydru Glazurowanego
Glazurowane pączki z cydru mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 2369 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.15 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pączki Jabłkowe Glazurowane, Jabłecznik glazurowany i klon matowe pączki, oraz Pączki Z Cydru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić pączki: w średniej misce, ubić razem 3 3/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, cynamon i gałka muszkatołowa. W małej misce, połączyć maślankę, zmniejszenie cydr, i wanilii. Za pomocą miksera, ubić granulowany cukier i masło w dużej misce na średniej prędkości, aż puszysty i bardzo jasny kolor, 4 do 6 minut. "Wtłaczasz powietrze do masła i cukru, dzięki czemu masz lekką, delikatną konsystencję" - mówi Davis.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać jajka po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu i skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Na małej prędkości, ubić w suchych składników w 3 dodatkach, na przemian z mieszanką maślanki i ubijając tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
4
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i obficie obsypać mąką. Ciasto wyłożyć na blachę i obficie posypać mąką. Pat lub roll ciasto do płyty o 1/2 W. gruby. Przykryć folią i schłodzić, aż środek będzie wystarczająco mocny, aby go wyciąć, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Wsuń ciasto z pergaminu na odkurzoną mąką powierzchnię roboczą. Blacha do pieczenia linii ze świeżym kawałkiem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Wyciąć pączki i otwory, zanurzając 2 3/4-in. obcinacz pączków do mąki za każdym razem i " uwalniając je silnym ruchem nadgarstka."Zestaw na blasze do pieczenia. Zbieraj resztki i przerzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Ciepło 1 1/2 po. olej w holenderskim piecu do między 350 a 360 na termometrze do głębokiego smażenia. W międzyczasie Ustaw 2 stojaki chłodzące nad pustymi blachami do pieczenia; ustaw je w pobliżu pieca. Zrobić glazurę: w średniej misce ubij razem jabłecznik, cukier puder i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Smażyć 2 lub 3 pączki i otwory na raz, aż bogaty toasty brązowy, obracając raz z łopatką szczelinową lub łyżką, 1 do 1 1/2 minut na stronę. Dostosuj ciepło w razie potrzeby; " chcesz żywej bańki."Przetestuj pierwszy pączek i upewnij się, że jest ugotowany (w środku będzie jasny kolor, ale nie powinien wyglądać na mokry).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Przenieść pączki do stojaków na blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
10
Niech ostygnie tylko do komfortowo ciepłe; w tej temperaturze, a nie chłodne, " ssać glazury."Zanurz się w glazurze i ustaw na stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn