Pączki Z Cydru Glazurowanego
Glazurowane pączki z cydru mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 2369 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.15 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pączki Jabłkowe Glazurowane, Jabłecznik glazurowany i klon matowe pączki, oraz Pączki Z Cydru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić pączki: w średniej misce, ubić razem 3 3/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, cynamon i gałka muszkatołowa. W małej misce, połączyć maślankę, zmniejszenie cydr, i wanilii. Za pomocą miksera, ubić granulowany cukier i masło w dużej misce na średniej prędkości, aż puszysty i bardzo jasny kolor, 4 do 6 minut. "Wtłaczasz powietrze do masła i cukru, dzięki czemu masz lekką, delikatną konsystencję" - mówi Davis.
Dodać jajka po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu i skrobanie miski od czasu do czasu.
Na małej prędkości, ubić w suchych składników w 3 dodatkach, na przemian z mieszanką maślanki i ubijając tylko do połączenia.
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i obficie obsypać mąką. Ciasto wyłożyć na blachę i obficie posypać mąką. Pat lub roll ciasto do płyty o 1/2 W. gruby. Przykryć folią i schłodzić, aż środek będzie wystarczająco mocny, aby go wyciąć, około 1 godziny.
Wsuń ciasto z pergaminu na odkurzoną mąką powierzchnię roboczą. Blacha do pieczenia linii ze świeżym kawałkiem pergaminu.
Wyciąć pączki i otwory, zanurzając 2 3/4-in. obcinacz pączków do mąki za każdym razem i " uwalniając je silnym ruchem nadgarstka."Zestaw na blasze do pieczenia. Zbieraj resztki i przerzucaj.
Ciepło 1 1/2 po. olej w holenderskim piecu do między 350 a 360 na termometrze do głębokiego smażenia. W międzyczasie Ustaw 2 stojaki chłodzące nad pustymi blachami do pieczenia; ustaw je w pobliżu pieca. Zrobić glazurę: w średniej misce ubij razem jabłecznik, cukier puder i wanilię.
Smażyć 2 lub 3 pączki i otwory na raz, aż bogaty toasty brązowy, obracając raz z łopatką szczelinową lub łyżką, 1 do 1 1/2 minut na stronę. Dostosuj ciepło w razie potrzeby; " chcesz żywej bańki."Przetestuj pierwszy pączek i upewnij się, że jest ugotowany (w środku będzie jasny kolor, ale nie powinien wyglądać na mokry).
Przenieść pączki do stojaków na blachy do pieczenia.
Niech ostygnie tylko do komfortowo ciepłe; w tej temperaturze, a nie chłodne, " ssać glazury."Zanurz się w glazurze i ustaw na stojakach.