Pączek Z Ciasta Zwykłego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać zwykły ciasto pączek spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, woda, wegański cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Zwykły Funt, Ciasto pączkowe polane czekoladą, oraz Batoniki King Cake Donut dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Posmaruj 2 tacki na pączki olejem kokosowym i odstaw na bok.
W średniej misce, ubić razem cukier, mąki, skrobia ziemniaczana, maranta, proszek do pieczenia, guma ksantanowa, sól, i soda oczyszczona.
Dodaj olej kokosowy, mus jabłkowy, wanilia i gorącą wodę i kontynuuj mieszanie gumową łopatką, aż składniki zostaną połączone. Używając melona-baller lub łyżki stołowej, upuść 2 1/2 łyżek ciasta do każdej formy pączka. Za pomocą wykałaczki rozprowadź ciasto równomiernie wokół formy.
Piec przez 8 minut, obracać, i nadal piec, aż pączki są Złoty Kolor, o 7 protokół więcej.
Ostudzić w foremkach przez 5 minut, jeśli posypać dodatkami, takimi jak cukier cynamonowy, lub 15 minut, jeśli używasz glazury lub lukru. Uruchom nóż wokół pączki w formach, podnieś je i umieścić je na blasze do pieczenia. Zalać je cukrem cynamonowym.
Reprinted with permission from Babycakes Covers the Classics by Erin McKenna, © 2011 Clarkson Potter
Erin McKenna jest szefem kuchni i właścicielką Baby
Dodaj notatki moje notatki