Półmisek Wołowy Burger
Półmisek wołowy Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka oregano, jajka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), Półmisek pieczonej wołowiny z sosem z chilli, orzechów piniowych i pietruszki, oraz Burger Wołowy Z Glazurą Sojową.
Instrukcje
Używając długiego, ząbkowanego noża, przeciąć chleb na pół poziomo.
Masło rozprowadzić równomiernie na ściętych bokach.
W dużej misce, ubić jajka do mieszania, następnie dodać wołowinę, cebula, bułka tarta, bulion, czosnek, i oregano i dobrze wymieszać. Linia 12-na 15-calowa blacha do pieczenia z woskowanego papieru. Zeskrobać mieszaninę mięsa na papier i wkleić w 12-calową okrągłą (lub 1 w. szerszy niż chleb).
Przygotować Grill do bezpośredniego ogrzewania.
W przypadku stosowania brykietów węglowych przykryj ognisko pojedynczą, solidną warstwą zapalonych węgli; pozwól im spalić się do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Jeśli używasz grilla gazowego, obróć wszystkie palniki na wysoki i zamknij pokrywę na 10 minut. Dostosuj palniki do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Gdy grill jest gorący (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund), połóż mięso na grillu: trzymając oba końce blachy do pieczenia, Odwróć patty na grill. Ściągnij woskowany papier z patty i wyrzuć.
Gotować patty aż rumiane na dnie, o 7 protokół. Aby włączyć, Użyj 2 bez oprawek do pieczenia, jeden jako popychacz do przesuwania patty na drugim arkuszu. Gdy patty jest na blasze do pieczenia, odwrócić pierwszy arkusz na nim. Trzymać blachy do pieczenia razem, obrócić, i przesuń patty, rumiane side up, z powrotem na grill. Nadal gotować, aż dobrze zrobione(Nie różowy w środku, wyciąć do testu), 7 do 9 protokół.
W ciągu ostatnich kilku minut mięso gotuje, jeśli jest miejsce, połóż chleb, pokrój bokiem, na grillu do tostów. Jeśli nie ma wystarczająco dużo miejsca, tosty chleb po usunięciu patty. Wsuń blachę do pieczenia pod mięso, a następnie wsuń mięso na dolną połowę tostów.
Górną połowę chleba pokroić na 8 klinów. Ułóż kliny chleba na hamburgerze.
Burger i spód chleba pokroić w kliny.