Półka wieprzowa nadziewana kiełbasą z szałwią

Półka wieprzowa nadziewana kiełbasą z szałwią
Kiełbasa Nadziewane Rack wieprzowiny z szałwią może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 68g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje $3.89 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka selera, oliwy z oliwek, schab pieczony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stelaż Dziczyzny Nadziewanej Pekanami, Porzeczkami, Kiełbasą I Gruszkami, Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami, oraz Cukinia Faszerowana Kiełbasą, Pieczarkami I Szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Częściowo pokroić pieczeń z dala od kości, aby utworzyć " klapkę "( do farszu, umożliwiając powrót mięsa do kości). Wieprzowinę wcierać do środka i na zewnątrz 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu, następnie wcierać na zewnątrz 1 łyżeczką oleju. Włóż szałwię, następnie kiełbaski i szalotki, wewnątrz klapy i zawiąż pieczeń sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Na dużą patelnię z selerem naciowym i oliwkami włożyć pieczeń z kości, a następnie wlać wino i pozostałą szklankę oliwy. Pieczeń 20 minut, następnie zmniejszyć ogień do 325 ° F i pieczeń, fastrygowanie mięsa co 30 minut, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka mięsa (nie dotykać kości) rejestruje 68°, O 2 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Odstawić na 15 minut.
5
Podawać z sokami na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia56
Magazyn