Pysznie zdrowe naleśniki Paleo z bananem i orzechami włoskimi
Pysznie zdrowe naleśniki Paleo z bananem i orzechami włoskimi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Ten poranny posiłek ma 125 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka orzechów włoskich, jajka, olej kokosowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zdrowe Naleśniki Z Dyni Bananowe (Paleo, G-F, Opcje Białkowe), Naleśniki z dyni owsianej na noc ... zdrowe i pysznie sycące, oraz Pełnoziarniste naleśniki bananowe z orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1 łyżeczka oleju kokosowego na patelni ustawionej na 325 stopni F (165 stopni C) lub patelni na średnim ogniu.
Banany umieścić w misce miksera stojącego.
Dodaj jajka, 3 łyżki oleju kokosowego, ekstrakt waniliowy, sól i sodę oczyszczoną; ubijaj, aż ciasto będzie gładkie i puszyste.
Delikatnie kadzi ciasto, około 1/4 szklanki na naleśnik, na gorącej patelni; posypać cynamonem i ułożyć orzechy włoskie na każdym naleśniku. Gotować, aż pęcherzyki tworzą i krawędzie są suche, 3 do 4 protokół. Flip i gotować, aż rumiane z drugiej strony, 3 do 4 Więcej minut. Powtórz z pozostałym cieście, dodając więcej oleju kokosowego między partiami.