Pyszne Wilgotne Ciasto Makowe

Pyszne Wilgotne Ciasto Makowe
Pyszne Wilgotne ciasto Makowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 723 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól, skórkę z cytryny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Pyszne i wilgotne ciasto czekoladowo-kawowe, oraz Pyszne i wilgotne ciasto miód bułka cynamon Flop.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x5 cala bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, sól, skórkę cytrynową i mak wymieszać trzepaczką. W średniej misce, śmietany razem masło i 1 szklanka plus 2 łyżki cukru. Ubić jajka po kolei. Następnie wymieszaj suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do przygotowanego bochenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4
Piec przez 60 do 75 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Aby zrobić syrop, połącz 3/4 szklanki cukru z sokiem z cytryny w małym rondlu, doprowadz do wrzenia, a następnie zdejmij z ognia i odstaw do ostygnięcia. Gdy ciasto jest gotowe, umieść patelnię na drucianym stojaku z arkuszem ciastek pod spodem. Nakłuć wierzch ciasta kilka razy wykałaczką lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Posmaruj górną część ciasta syropem, pozwalając, aby wiele z nich spływało po bokach i zanurzało się w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
7
Pozostawić ciasto do ostygnięcia lekko przed wyjęciem z patelni do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Po całkowitym ochłodzeniu owinąć ciasto folią lub ciężką folią i pozostawić na 1 dzień przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn