Pyszne Karczochy
Pyszne karczochy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 336 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać karczochy, przyprawione bułki tartej, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zdrowe i pyszne: kurczak z karczochami i kaparami, Bierocki (zaadaptowane z Delicious! Pyszne!), oraz Karczochy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć łodygi z karczochów i usunąć małe liście z dna. Pokrój 1 cal lub tak od góry, aby był płaski.
Wlej 2 filiżanki lub 1 cal wody do dużego garnka i włóż kosz na parowiec.
Umieść karczochy na parze, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Pozostawić na parze przez około 15 minut lub do momentu, gdy widelec może łatwo przebić trzpień.
W filiżance lub małej misce, wymieszać stopione masło i pesto.
Skrop mieszankę nad pionowymi karczochami, z pewnością dryblować we wszystkich szczelinach. Następnie posypać bułkę tartą na wierzchu i podawać.