Pyszne Jabłko-Żurawina Orzech Kokosowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać pyszne jabłko-żurawina Orzech kokosowy spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 287 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, cynamon, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Chrupiące Jabłko-Żurawina, Chrupiąca żurawina i jabłko, oraz Chrupiące Jabłko-Żurawina dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz jabłka, żurawinę, cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon i sok z cytryny lub Porto.
Dobrze wymieszać i przenieść do przygotowanego Kamionki.
Polewa kokosowa: w osobnej misce połącz brązowy cukier, płatki owsiane, kokos i masło. Za pomocą dwóch widelców lub palców, połączyć aż kruche.
Rozprowadzić na mieszance jabłkowej.
Umieść dwie czyste ściereczki, każda złożona na pół (dzięki czemu będziesz miał cztery warstwy) nad kamionką. Przykryć i gotować na wysokiej 3 do 4 godzin, aż crisp jest gorąca i bulgotanie.
Podawać z bitą śmietaną lub lodami, w razie potrzeby.
Odmiana: Chrupka Jabłkowo-Kokosowa
Użyj 6 filiżanek (1,5 L) pokrojonych jabłek, zmniejsz cukier do filiżanki (50 mL)i użyj soku z cytryny zamiast Porto.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;