Pyszne lody z rożkami z lat 50. mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kakao do pieczenia, plastikowe słomki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasta Z Rożkiem Lodowym, Lody cone Cake, oraz Lody Cone Cake dla podobnych receptur.
Umieść stożki pionowo w średnich kubkach muffin, 2 1 / 2x1 1/4 cali lub prostokątnej patelni, 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier, słodowane mleko w proszku, kakao, sodę oczyszczoną i sól. Ubić olej, ocet i wanilię wire trzepaczką. Wymieszać mieszaninę oleju i wody do mieszaniny mąki o 1 minutę lub do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze Słodu
O Cukrze Cukierniczym
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Usuń stożki z kubków muffin do stojaka z drutu; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Każde ciasto wyłożyć niewielką gałką lodów; zamrozić, aż będzie gotowe do podania, ale nie dłużej niż 1 godzinę. Tuż przed podaniem pokrój słomki na pół i włóż do lodów.