Pyszne Chińskie Pierogi

Pyszne Chińskie Pierogi
Mocne Chińskie pierogi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, mielonej wołowiny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest dobre. Spróbuj Chińskie Pierogi Z Jajkiem, Chińskie Pierogi, oraz Pottickers (Chińskie pierogi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać wołowinę, kapusta, marchew, i cebula. Wymieszać z jajkiem, cukrem, solą, sosem sojowym i olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sos SojowySos Sojowy
KapustaKapusta
MarchewMarchew
CebulaCebula
CukierCukier
WołowinaWołowina
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dużą łyżeczkę nadzienia umieść na środku skórki pierogów. Zwilżyć brzegi wontonu kilkoma kroplami wody. Następnie złóż pierogi na pół i uszczypnij krawędzie, aby je zamknąć. Utwórz wzór tętnienia wzdłuż ściśniętej krawędzi, szczypając i delikatnie naciskając małe segmenty. Powtórzyć z pozostałymi kluskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Gotuj pierogi w wodzie, aż wypłyną na wierzch, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn