Pyszne Cappuccino Mocha Torte

Pyszne Cappuccino Mocha Torte
Need a deser wegetariański? Pyszne Cappuccino Mocha Torte może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, półsłodkie czekoladowe batoniki do pieczenia, granulki kawy rozpuszczalnej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 8 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Cappuccino Torte, Mocha Cappuccino Brownies, oraz Mocha-Miętowe Cappuccino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces pierwszych 5 składników w robocie kuchennym, aż mieszanina stanie się drobnymi okruchami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać 5 łyżek roztopionego masła; impuls 3 lub 4 razy lub aż do połączenia. Mocno wciśnij mieszankę okruchów do dna i 1 cal w górę boków 10-calowej patelni sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać 2 filiżanki śmietany ubijając w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyjmij patelnię z ognia i dodaj 16 uncji czekolady, mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj 1/2 szklanki masła i syropu kukurydzianego, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
7
Wlać krówkę do przygotowanej patelni. Chill 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podgrzej 12 uncji czekolady, 6 łyżek masła i 1 łyżeczkę granulek kawy w rondlu na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Wlać mieszaninę czekolady do małej miseczki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Doprowadzić 1/2 szklanki cukru granulowanego i 3 łyżki wody do wrzenia w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować mieszaninę 2 minut lub aż termometr Candy rejestruje 240 (miękka piłka etapie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
W międzyczasie ubijaj białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj gorący syrop na białka. Kontynuuj bicie, aż utworzą się średnio sztywne szczyty, około 3 minut. Wchodzisz w 1 Puchar reserved mieszaniny czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
12
Rozprowadzić mieszankę cappuccino równomiernie na warstwie krówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KrówkaKrówka
13
Połącz 1/4 szklanki śmietany do ubijania i pozostałe 5 łyżeczek granulek kawy w dużej misce, ubijając, aż kawa się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Dodaj pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany ubijającej, cukier puder i cynamon. Bij z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Wchodzisz w pozostałej 1/2 szklanki mieszaniny czekolady. Rezerwa 2 szklanki musu; pozostały mus rozprowadzić równomiernie na warstwie cappuccino. Pipe reserved mus wokół wierzchu ciasta. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CzekoladaCzekolada
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
15
Wskazówka: podczas przygotowywania musu, zastrzeżona czekolada będzie nieco gęsta, powodując plamisty wygląd w mieszance musu. Dla Zabawy, top tę warstwę musu z dużych loków czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 8 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia12
Magazyn