Pyszne awokado Sopitan jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 522 kalorie, 21g białka, oraz 40 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz masło, koperek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mami ' s Sopita-Marokańska zupa jarzynowa, Mami ' s Sopita-Marokańska zupa jarzynowa, oraz Sałatka Owocowa... Pycha Pycha!.
Instrukcje
1
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać cebulę, czosnek i papryka i gotować do miękkości, o 4 do 6 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodajemy koperek, doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
4
Umieścić mieszaninę w słoiku blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać awokado, mleko i 1 łyżkę oliwy z oliwek do blendera i puree. Po całkowitym wygładzeniu przełożyć puree do miski, przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodaj krewetki i gotować aż zwinięte, różowy i nieprzezroczyste, o 2 do 4 protokół. Aby służyć, wlać schłodzoną zupę do małych szklanek lub miseczek, dodać kilka krewetek do każdej szklanki i udekorować bazylią, sezamem i mżawką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Chłodzona
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
* Cook ' s Note: polecamy Hass awokado dla smoothest awokado soupita.