Pyskate Bochenki Mięsne

Pyskate Bochenki Mięsne
Pyskaty bochenki mięsne to lacto ovo vegetarian przystawka. Ten przepis zawiera 10 porcji z 69 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Za 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, paprykę, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Małe Bochenki Mięsne, Bochenki mięsne Eda, oraz Greckie Bochenki Mięsne są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj jajka, mleko, bułkę tartą, cebulę, seler, zielony pieprz, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Zielony PieprzZielony Pieprz
SelerSeler
CebulaCebula
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj mieloną wołowinę; dobrze wymieszaj. Uformuj 10 pojedynczych bochenków, używając około 1/2 szklanki mieszanki na każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
3
Miejsce w 13. x 9-w. naczynie do pieczenia. W małej misce połącz składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Polej bochenki.
5
Piec bez przykrycia w 350° przez około 40 minut lub do momentu, gdy nie pozostanie różowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn