Puszyste muffinki marchewkowe z lukrem serowym

Puszyste muffinki marchewkowe z lukrem serowym
Puszyste muffinki marchewkowe z lukrem serowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 161 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczne ciasto marchewkowe z puszystym lukrem twarogowym, Bezglutenowe muffinki z ciasta marchewkowego z lukrem z serem klonowym, oraz Ciasto Bananowe Z Puszystym Twarożkowym Lukrem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować DNA tylko z 12 kubków muffin, lub linii z kubków do pieczenia. Przesiać razem mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ubić jajka z cukrem do uzyskania piany i rozjaśnienia koloru. Wymieszać w oleju, ekstrakt z wanilii, i startej marchwi; złożyć w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Wlać ciasto do przygotowanych puszek muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć do ostygnięcia na stojakach z drutu.
6
W międzyczasie przygotuj lukier, ubijając razem serek śmietankowy, masło, waniliowy i cukier cukierniczy, aż będzie puszysty. Ostudzić schłodzone babeczki i schłodzić, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn