Puszyste Lukier Z Masłem Orzechowym

Puszyste Lukier Z Masłem Orzechowym
Puszyste masło orzechowe lukier może być tylko przyprawa szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2513 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka masła, cukiernicy ' cukier, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brownie Donuts with Fluffy Peanut Butter Frosting, Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, oraz Lofthouse-Style Soft Peanut Butter Chip Sugar Cookies with Peanut Butter lukier.

Instrukcje

1
Umieść masło i masło orzechowe w średniej misce i ubić mikserem elektrycznym. Stopniowo wymieszać z cukrem, a kiedy zaczyna się gęstnieć, włączenie mleka jedną łyżkę na raz, aż cały cukier jest mieszany w i lukier jest gruby i do smarowania. Beat przez co najmniej 3 minuty, aby uzyskać dobre i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
LukierLukier
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn