Purée Z Pasternaku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj purée z pasternaku. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 10. Mieszanka pieprzu, rosół z kurczaka, pasternak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puree Z Pasternaku, Puree Z Pasternaku, oraz Puree Z Pasternaku.
Instrukcje
W dużym garnku połączyć pasternak z wystarczającą ilością zimnej wody do pokrycia.
Umieścić na umiarkowanie wysokim ogniu, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotowanie do miękkości, około 30 do 45 minut.
Drenaż. Praca w 2 partiach, pureé gorący pasternak, masło, i bulion z kurczaka, aż będzie gładka.
Przełożyć do dużego naczynia, wymieszać z solą i pieprzem i podawać natychmiast.