Puree ziemniaczane ze smażonymi grzybami, boczkiem i cebulą

Puree ziemniaczane ze smażonymi grzybami, boczkiem i cebulą
Puree ziemniaczane z pieczarkami smażone, boczek, i cebula może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, masło, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowa Smażona Cebula Puree Ziemniaczane, Smażony Boczek Puree Ziemniaczane, oraz Fetan i boczek faszerowany Kurczak z cebulą puree ziemniaczane.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn