Puree Ziemniaczane Zapiekanka Z Zielonej Fasoli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z puree ziemniaczanego z zieloną fasolą. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z zupy grzybowej, smażoną cebulę french ' s®, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Zapiekanka z puree ziemniaczanego i zielonej fasoli, Puree Ziemniaczane Zielona Fasola Zapiekanka & Giveaway, oraz Mieszanka-Fasolka Szparagowa, Puree Ziemniaczane, Mielona Zapiekanka Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Zupę wymieszać z mlekiem, dodać pieprz i fasolkę szparagową.
Wymieszać w 2/3 szklanki francuskiej smażonej cebuli.
Wlać do zapiekanki 1 1/2 quart.
Piec przez 30 minut lub do gorąca.
Wyjąć z piekarnika i wymieszać zapiekankę. Top z przygotowanymi puree ziemniaczanym.
Dostosuj piekarnik do pieczenia. Tost ziemniaki pod brojlerem, aż lekko brązowy, o 2 protokół.
Top z pozostałych francuskich smażone cebule i podawać.