Jeśli masz około 25 minut do spędzenia w kuchni, puree ziemniaczane z boczkiem mogą być świetnym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ta przystawka ma 342 kalorie, 10 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 osobom. Za 63 centy za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga ziemniaków, pasków bekonu, czosnku w proszku i sera cheddar. Jest idealny na Święto Dziękczynienia. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj puree ziemniaczanego z bekonem, puree ziemniaczanego z bekonem i puree ziemniaczanego ze smażonym bekonem, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Ziemniaki włóż do dużego rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania