Puree ziemniaczane i pasternak z chrupiącymi paskami warzyw korzeniowych
Puree ziemniaczane i pasternak z chrupiącymi paskami warzyw korzeniowych może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 206 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka liści szałwii, sól koszerna, pasternak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Puree ziemniaczane i pasternak, Puree Ziemniaczane I Pasternak, oraz Puree Pasternakowe i ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Obrać pasternak i ziemniaki, oszczędzając Skórki. Na obramowanej blasze do pieczenia Wrzuć skórki z olejem, szałwią i 1/4 łyżeczki. każdy sól i pieprz, i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pieprz Arbolowy
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec przez 10 minut, mieszać, następnie gotować, aż złoty i chrupiące, mieszając innym razem, 4 do 6 protokół. Trzymaj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Pasternak i ziemniaki pokroić w 2-w. kawałki, umieścić w średnim garnku z bulionem, przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż pasternak są bardzo miękkie po przekłuciu, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Spuścić, rezerwując płyn.
6
Powrót warzywa do garnka z 1 szklanki bulionu (Zapisz pozostały bulion do innych zastosowań) i ubić mikserem lub zacieru, aż tak gładkie, jak chcesz.