Puree ziemniaczane i pasternak z chrupiącymi paskami warzyw korzeniowych
Puree ziemniaczane i pasternak z chrupiącymi paskami warzyw korzeniowych może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 206 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka liści szałwii, sól koszerna, pasternak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Puree ziemniaczane i pasternak, Puree Ziemniaczane I Pasternak, oraz Puree Pasternakowe i ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Obrać pasternak i ziemniaki, oszczędzając Skórki. Na obramowanej blasze do pieczenia Wrzuć skórki z olejem, szałwią i 1/4 łyżeczki. każdy sól i pieprz, i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1/2 Gałązki Rozmarynu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec przez 10 minut, mieszać, następnie gotować, aż złoty i chrupiące, mieszając innym razem, 4 do 6 protokół. Trzymaj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Pasternak i ziemniaki pokroić w 2-w. kawałki, umieścić w średnim garnku z bulionem, przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż pasternak są bardzo miękkie po przekłuciu, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Spuścić, rezerwując płyn.
6
Powrót warzywa do garnka z 1 szklanki bulionu (Zapisz pozostały bulion do innych zastosowań) i ubić mikserem lub zacieru, aż tak gładkie, jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodać spread kokosowy, drożdże, i pozostałe 3/4 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Przełożyć do ciepłej miski. Wierzch z paskami warzyw korzeniowych i podawać resztę z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
* Znajdź masło podobne do kokosa, takie jak Earth Balance, a także drożdże odżywcze w sklepach ze zdrową żywnością lub na rynku Whole Foods.