Puree z ziemniaków truflowych i marchwi
Puree z ziemniaków truflowych i marchwi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, sól koszerna, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, Puree Ze Słodkich Ziemniaków I Marchwi, oraz Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i gotować do przetargu widelec, o 40 protokół. Odcedzić ziemniaki w durszlaku, a następnie przepuścić ziemniaki przez food mill do dużej miski.
Rozgrzać śmietanę i masło w garnku ze stali nierdzewnej na małym ogniu. Złożyć mieszaninę śmietany do ziemniaków.
Dodaj sól i pieprz do smaku, wraz z 6 kroplami oleju z czarnej trufli.
Przełożyć do miski i podawać.
Dodaj marchew do garnka i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 35 minut. Marchew przecedzić i dodać do blendera.
Dodać śmietanę i puree. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przełożyć do miski i podawać.