Puree Z Wasabi
Wasabi puree ziemniaczane może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka maślanki, zielonej cebuli, wasabi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree Z Wasabi, Puree Z Wasabi, oraz Dorsz z polewą Miso i puree Wasabi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrane i poćwiartowane ziemniaki umieścić w dużym garnku, przykryć zimną wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować do przetargu widelca, o 10 do 15 protokół.
Odcedzić i umieścić ziemniaki w dużej misce. Z ręcznym mikserem na niskiej prędkości, rozbijaj ziemniaki.
Dodać śmietanę, masło, 1/4 szklanki maślanki i 2 łyżeczki przygotowanego wasabi i ubić ziemniaki na średniej prędkości.
Dodaj więcej maślanki, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Doprawić solą i białym pieprzem, do smaku.
Dekoruj pozostałym wasabi i zieloną cebulą.