Puree z warzyw korzeniowych z kasztanami
Korzeniowo-warzywne puree ziemniaczane z kasztanami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 87 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, kasztany, szczyptę pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Puree ziemniaczane i warzywa korzeniowe, Puree Ziemniaczane I Korzeń Selera, oraz Puree Ziemniaczane I Korzeń Selera.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 20 minut lub aż bardzo miękkie.
Powrót mieszaniny ziemniaków do patelni.
Dodać bulion i następne 4 składniki (bulion przez pieprz); ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka. Wymieszać z kasztanami.