Puree Z Warzyw Korzeniowych
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Puree z warzyw korzeniowych może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz korzeń selera, masło, złote ziemniaki yukon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Bita Purée Z Warzyw Korzeniowych, Jesienny Przecier Z Warzyw Korzeniowych, oraz Puree z warzyw korzeniowych z szalotką i tymiankiem.