Puree z serem i marchewką
Puree z serem i marchewką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, sól, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree Marchewkowe Z Boczkiem, Belgijskie Stoemp Aux Carottes (Puree Marchewkowe), oraz Tłuczone Ziemniaki Z Szynką I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew i 1/4 szklanki wody w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Przykryj szczelnie folią; złóż niewielką krawędź, aby umożliwić ucieczkę pary. Mikrofalówka w wysokiej 8 do 10 minut lub do marchewki są miękkie.
Wymieszać z masłem. Marchew grubo rozgnieść masą ziemniaczaną.
Ziemniaki przygotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 2 1/2 szklanki mleka. Wymieszać ser, kolejne 3 składniki i mieszaninę marchwi, aż dobrze wymieszane.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy puree mrożonego Ore-Ida. Nie używaj schłodzonych puree ziemniaczanego.