Puree Z Sera Pleśniowego
Puree z sera pleśniowego to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 324 kalorie, 9g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree ziemniaczane z serem pleśniowym i pietruszką, Ser pleśniowy i puree orzechowe, oraz Maślanka Ser Pleśniowy Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj zimną wodą.
Dodać sól i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć do średniej i gotować do przetargu widelca.
Dodać z powrotem do garnka, w którym zostały ugotowane.
W międzyczasie rozgrzej masło i śmietanę, aż będą gorące.
Dodać pokruszony ser pleśniowy i wymieszać.
Dodaj sos do ziemniaków i zacieru, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.