Puree z selera i sos z kurczaka
Puree z selera i sos z kurczaka może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do drobiu, sos z kurczaka, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z puree ziemniaczanym i sosem, Kurczak kiełbasa i cebula sos na puree słodkie ziemniaki, oraz Puree Ziemniaczane I Korzeń Selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 20 minut lub do bardzo przetargu.
Odcedzić i wrócić do patelni.
Roztopić margarynę na małej patelni na średnim ogniu, i podsmażyć seler i cebulę 8 minut lub do miękkości.
Do ziemniaków dodać mieszankę selera, mleko, pietruszkę, sól i przyprawę do drobiu; ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka.
Podawać z sosem z kurczaka.