Puree Z Rzepy Maślanej
Puree z rzepy z masłem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 375 kalorii, 9g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, masło, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Puree Z Rzepy Maślanej, Puree Z Rzepy Maślanej, oraz Przecier z rzepy i gruszki.
Instrukcje
Rzepa, mleko, tymianek i czosnek połączyć w średnim rondlu. Ustawić na średnim ogniu i częściowo przykryć patelnię. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 20 do 30 minut, aż rzepa będzie miękka-końcówka noża do parkowania powinna przejść bez oporu.
Odcedzić rzepy, rezerwując płyn do gotowania, i przenieść do robota kuchennego (wyrzucić gałązki tymianku).
Dodać około 1 szklanki płynu do gotowania reserved i masło, doprawić dużą ilością soli i pieprzu oraz puree, aż będzie gładkie.
W razie potrzeby dodaj więcej płynu.