Puree z pasternaku z Podsmażonymi krewetkami i estragonem

Puree z pasternaku z Podsmażonymi krewetkami i estragonem
Puree z pasternaku z Podsmażonymi krewetkami i estragonem to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Jeśli masz kliny cytryny, estragon, pieprz i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Puree z marchwi i pasternaku ze świeżym estragonem, Purée Pasternakowe Z Podsmażonymi Liśćmi Brukselki, oraz Pyłek kopru włoskiego smażony filet z pstrąga na pasternaku i puree z jabłek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu przykryć pasternak mlekiem i wodą, dodać szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż pasternak będzie miękki, około 10 minut; odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Pasternak i zarezerwowany płyn przełożyć do robota kuchennego i puree. Przecier wrzucić do rondla, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Na dużej patelni, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
4
Dodaj krewetki, sezon z solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż krewetki są różowe i po prostu białe w całym, o 3 protokół. Wymieszać z estragonem. Łyżka pasternak puree na talerzach, top z krewetek i skropić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn