Puree Z Jabłko-Rzepa

Puree Z Jabłko-Rzepa
Tłuczone ziemniaki z jabłkiem i Rzep mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 152 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką pieczony czosnek, ziemniaki Yukon gold, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 52 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Puree Z Rzepy, Puree Jabłkowe, oraz Tłuczone ziemniaki i rzepa Gratin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś rzepę, ziemniaki i osoloną wodę, aby przykryć do wrzenia w holenderskim piekarniku; gotować 15 do 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
RzepaRzepa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Drenaż.
3
Gotować boczek w średniej patelni nonstick na średnim ogniu 5 do 6 minut lub aż chrupiące; usunąć boczek, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni. Pokruszony bekon. Smażone jabłka w gorących kapiących na patelni 6 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Połącz jabłka, rzepa, ziemniaki, prażony czosnek i tymianek w misce; zacieru z masher ziemniaków do wymieszania. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
RzepaRzepa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Mieszanka będzie gruba.) Wymieszać z maślanką i masłem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
6
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Podawać natychmiast lub, w razie potrzeby, mieszaninę mikrofalową W Wysokiej 1 do 2 minut lub do dokładnie ogrzanego, mieszając w odstępach 1-minutowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
8
Tuż przed podaniem posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
9
Kuchnia Express: substytut 2 łyżeczki. prażony czosnek mielony na 1/4 szklanki prażonego czosnku. Kontynuuj z przepisem skierowanym, smażąc czosnek z jabłkami w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn